Võrgustik Võrgutab seminar "Kui inimene on liiga suur, et õppida, siis ta enam suuremaks ei kasvagi"

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus kutsub 6. oktoobril õppeaasta esimesele Võrgustik Võrgutab seminarile. Sel korral oleme fookusesse võtnud õpetaja professionaalse arengu – kuidas seda targalt planeerida ja juhtida ning kuidas selleks üldse aega leida.

Seminaril jagavad mõtteid ja kogemusi õpetajad, õppejõud, koolijuhid ning organisatsioonide esindajad, kes toetavad oma erinevate tegevustega õpetaja professionaalset arengut. Seminaril käsitletakse muutuvat õpetajakutset, selle nõudeid ning õpetaja täienduskoolituse suundi. Samuti jagavad mitmed koolid oma kogukonnas õppimise kogemust ja otsitakse vastust küsimusele, kuidas leida aega tempokas õpetaja töös.

Seminar toimub Tallinnas Mustamäel asuvas Tehnopoli teadus- ja ärilinnakus 6. oktoobril kl 9.30-16.30 ja on osalejatele tasuta.
 

Võrgustik Võrgutab on seminaride sari, mis 2016. aastal toimub juba kaheksandat aastat. Seminari eesmärk on tõhustada õpetajate ja õppejõudude koostööd, mis toetaks hariduse kvaliteeti laiemalt. Soovime pakkuda osalejatele võimalust olla kursis õppetöös toimuvate muudatustega, saada uusi teadmisi ja leida koostööpartnereid oma valdkonna edasiarendamiseks. Ühepäevaste ürituste missiooniks on Eesti erinevate haridustasemete temaatiliste võrgustike töö jätkusuutlikkuse tagamine ja diskussioonile aktiveerimine e-õppe edasiarendamiseks.

* Tsitaat pärineb Herbert Victor Prochnow´lt 

2185 views (0 today)

Categories

Start

6/10/2016

End

6/10/2016