Õppimine ja areng - sügis 2018 - KAI6013.HR KAUGÕPE

Primary tabs

  • Info
  • Learning Resources

Excerpt

Tere tulemast kursusele Õppimine ja areng! Tegemist on kaugõppekursusega, mis on suunatud järgmistele õppegruppidele: eripedagoogika - kolmas õppeaasta (KAEPB-3kõ), andragoogika -kolmas õppeaasta (KAANB-3), noorsootöö - esimene ja kolmas õppeaasta (TPNR-1kõ ja TPNR-3kõ).

Content

Tähtis teade: Eksamiinfo leiate uudiste alajaotuse alt!

Kursuse dünaamiliselt täienev programm kuupäevade, seminaride sisu ja iseseisvate ülesannete kirjeldustega on leitav SIITKüsimuste korral palun kirjutage merlin.linde@gmail.com.

Esimese kohtumise sisendi põhjal jäid lauale järgmised kokkulepped.

Kursus lõpeb e-eksamiga. Eksamile pääsemise eelduseks on:

  1. kõigi iseseisvate tööde esitamine eDidaktikumis (kokku 4) ning

  2. alates 26. septembrist toimuvates seminarides nn lugemiskontrollide sooritamine  (kokku 4). Kui ütleme lugemiskontroll, siis tegelikult mõtleme sellega seminaride vahele jääval ajal etteantud lugemis- ja videomaterjali pinnalt omandatud teadmiste-arusaamade konsolideerimist ennasttestivas vormis. Konsolideerimise toetamiseks palume kõigil, kel võimalik, võtta seminaridesse kaasa mõni Interneti-ühendusega nutiseade. Igaks juhuks võtame seminaridesse kaasa ka varuseadmed.

NB! Iseseisvaid töid ega konsolideerivaid lugemiskontrolle eristavalt ei hinnata, küll aga on need suurepärane võimalus oma teadmisi pidevalt proovile panna ja mitte ree pealt maha kukkuda.

Teie tagasiside pinnalt otsustasime ka, et hindamise puhul otsustab igaüks ise, kas soovib vastata teemasid nii kaua, kuni kõik teemad on suurepäraselt omandatud, või mitte. Seega oleme eksamijärgselt kontaktis ja palume teil pärast eksami esitamist teada anda, kes kuidas otsustas.

Lisaks otsustasime teie sisendi pinnalt, et tõstame motivatsiooniteema viimaselt korralt kolmandale. Seega võib üleminek teemade vahel tunduda mingil hetkel ootamatu, aga nii saame tagada, et motivatsiooniteema kindlasti katmata ei jääks.

Põnevat ja toredat kursust meile kõigile!

Kati ja Merlin