19.05 toimuva praktika lõpuseminari juhised

19.05 kell 12:15-15:45 toimub Zoomis praktika lõpuseminar ja arvestus

Head tudengid,

19.05.2020 kell 12:15–15:45 toimub praktika lõpuseminar ja arvestus zoom keskkonnas https://zoom.us/j/93757305014?pwd=aC9iRjZYL2pCMUlNT0VLSC8xdkpvUT09.

Palun valmista ette 5-minutiline esitlus oma vaatluspraktika kogemusest, millest tuleb välja, kus oma praktika sooritasid, millised olid peamised õppimise kohad, mida kasulikku said teada edasiste õpingute ja praktikate jaoks, kuivõrd omale seatud eesmärgi täitsid.

Et seminari ettekannete osa läheks sujuvamalt, siis palun laadige oma esitlus üles Drive keskkonda: https://drive.google.com/drive/folders/1lWOOs_ZqaK4tQeODVV5S-69zSq8mFUtP?usp=sharing. Sealt samast leiad ka soovi korral kasutamiseks esitluse põhja – seal sisalduvad need punktid, mis peaks ka sinu esitlusel lõpuseminaril kajastuma.

Pärast ettekandeid toimub töö väikestes gruppides, kus igal grupil palun leida ühe õpiväljundi kohta, kuidas see saavutati:  

  1. omab ülevaadet erinevate haridus- ja sotsiaalasutuste näitel sotsiaalpedagoogilise töö sisust ja korraldusest ning sihtgruppide mitmekesisusest;
  2. laiendab ja arendab arusaama sotsiaalpedagoogi kutsealasest rollipildist ja sihtgrupist lähtuvast töö spetsiifikast;
  3. suudab luua seoseid töökeskkonnas vaadeldud toimingute ja teoreetiliste lähtealuste vahel;
  4. omab ülevaadet sotsiaalpedagoogi tööd reguleerivast dokumentatsioonist ühe asutuse näitel;
  5. analüüsib oma motivatsiooni ja valmisolekut tegutsemiseks valitud kutsealal.

Et gruppides töö oleks hõlpsam, võid oma kogemuse juba kirja panna iga õpiväljundi juurde: https://padlet.com/lianne16/enl31tta1exzy3ts. Palun lisa oma nimi, et vajadusel saaks küsida täpsustust. Väikestes gruppides saavad osalejad võtta arvesse ka padletis kajastatud teiste kogemused. Seejärel palun igal grupil teha lühike kokkuvõte õpiväljundi saavutamise arutelust.

Leppisime kokku, et esitate oma praktikamapi 22.05 tähtajaks. Õpimapp peab sisaldama infot erialapraktika juhendis kirjeldatud ülesannete saavutamise kohta, sh koos sinu tehtud kohandustega eriolukorrast tulenevalt.

Kuna tegemist on arvestusega, siis palun registreeri ennast ÕISis 19.05 toimuvale arvestusele.

Heaga

Lianne Teder

1352 vaatamist (0 täna)

Autor

Loodud

Reede, Mai 15, 2020 - 08:34